Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Michael!

Πριν πέντε λεπτά.
Το άκουσα τυχαία.
Έκανα ζάπιν για να με πάρει ο ύπνος.
Το CNN ανέφερε ότι μεταφέρθηκε στο UCLA Medical Center χωρίς αναπνοή.
Το BBC ανέφερε ήδη την είδηση ότι πέθανε.
To Al Jazeera-Reuters-Fox επιβεβαιώνουν.
Αυτή τη στιγμή το CNN έχει απευθείας από το Νοσοκομείο. Πάνω από την ανταποκρίτια πετάνε ελικόπτερα. Έχουν σχηματιστεί ήδη πηγαδάκια από φανς στο πεζοδρόμιο.
Πριν 2-3 μήνες προσπαθούσα να βρω εισιτήρια για το O2 στο Λονδίνο. Ούτε για Γεννάρη 2010 είχα βρει παρά μόνο Vips tickets των 2.500 €.
Όσο γράφω αυτή τη στιγμή ο φίλος μου ο Κώστας μού θύμισε στο Facebook πόσο τον αγαπούσα από μικρός.
Το '92 στο Flaminio στη Ρώμη όταν τον είδα ήταν ακόμα ο mega star, αυτός που έβγαλε αυτό που έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα σε βινύλιο από οτιδήποτε άλλο. Τότε κυκλοφορούσε ακόμα με 15 αστυνομικούς συνοδεία.
Το απόγευμα έπαιζε στο Kosmos ένα τραγούδι των Jacksons 5, τότε που ήταν το παιδί-θαύμα, ο Peter Pan που ποτέ δε μεγάλωσε. 50 χρόνια, 45 ως ο απόλυτος σούπερ σταρ.
Μένω στο CNN, είναι το μόνο που μεταφέρει την είδηση από άλλες πηγές, αλλά τονίζει ότι το ίδιο δεν το επιβεβαιώνει. Ελπίζω να είναι μια κακή διάδοση.
Ο Michael, ακόμα και όπως ήταν, μου κρατούσε παρέα.
Όπως συμβαίνει με κάποιον που δεν τον έχεις ούτε πρόκειται να τον γνωρίσεις ποτέ, αλλά σού είναι τόσο οικείος, που, μια τέτοια είδηση, σε κάνει να ριγείς.

2 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ακρως συγκινητική η ανάρτησή σου για το ΘΡΥΛΟ, το Star ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ που θα παραμείνει πάντα ζωντανός.

Λυπάμαι που δεν αξιώθηκε να ξαναζήσει το μεγαλείο του

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

iPol είπε...

Προφανώς θα ζήσει το μεγαλείο από εκείνη την τοποθεσία του Πάνθεου που απαρτίζεται από το Μότσαρτ, το Βαν Γκογκ, τον Έλβις και μερικούς ακόμα άλλους. Αυτή μάλλον είναι η μοίρα των μεγάλων και χαρισματικών προσωπικοτήτων.

Εδώ πάντως θα βρουν την ευκαιρία τα ποντίκια να βγάλουν κάνα φράγκο από το θάνατό του, όπως η πρώην νταντά που ανακοίνωνε χθες ως εξέχουσα (και πονόψυχη) περσόνα ότι του είχε δανείσει την πιστωτική της κάρτα για να πάρει μπαλόνια στα γενέθλια των παιδιών του! Είμαι σίγουρος ότι θα βρει κι άλλη λάσπη για να γράψει και κανένα βιβλίο και να εμφανιστεί σε πολλά αντίστοιχα με τα δικά μας μεσημεριανάδικα για να πάρει λίγη δόξα.