Δευτέρα 20 Μαρτίου 2006

Σεξ στο αυτοκίνητο εν κινήσει. Σύλληψη των δύο εραστών

Το αυτοκίνητο έκανε ζιγκ-ζαγκ: Η Τροχαία της περιοχής τούς σταμάτησε και τους βρήκε ημίγυμνους. 59 ετών εκείνος, 70 εκείνη.

Μπέργκαμο, Ιταλία:
Να πρωτοτυπήσουμε; Και πρωτοτύπησαν! Πράγματι, το τι έκανε το ζευγάρι επιβατών εκείνου του αυτοκινήτου που πήγαινε ζιγκ-ζαγκ επικινδύνως εν μέσω της εθνικής, οι άνδρες της Τροχαίας ούτε που μπορούσαν να το φανταστούν. Ακόμα περισσότερο όταν τους βρήκαν στο μπροστινό κάθισμα ημίγυμνους. Και δεν ήταν και παιδάκια: 59 εκείνος, 70 εκείνη.
Είχαν γευματίσει μαζί και πιθανόν αποφάσισαν να ολοκληρώσουν όμορφα την καλή παρέα οδηγώντας σε έναν παράλληλο δρόμο της εθνικής. Αλλά τα προκαταρκτικά άρχισαν πολύ νωρίς σε σημείο που ο άνδρας στο τιμόνι, 59 ετών, άρχισε να γδύνεται πολύ πριν σταματήσουν κάπου. Προφανώς ανυπομονώντας, η γυναίκα στο πλευρό του, 11 χρόνια μεγαλύτερή του, γδύθηκε κι αυτή γρήγορα. Αλλά το αυτοκίνητό τους, που προχωρούσε στο δρόμο δεξιά αριστερά, δεν ξέφυγε από την προσοχή ενός περιπόλου της Τροχαίας, που, παρατηρώντας ό,τι συνέβαινε, έκανε στροφή και τους ακολούθησε. Σταμάτησαν τους δύο εραστές μόλις προσπαθούσαν να στρίψουν στον κάθετο δρόμο.
Μετά από την πρώτη έκπληξη, οι αστυνομικοί άφησαν το ζευγάρι να ντυθεί. Και ανακάλυψαν ότι ο άνδρας ήταν επιπλέον και μεθυσμένος: το αλκοτέστ έδειξε τρεις φορές πιο πάνω από το επιτρεπόμενο. Του απαγγέλθηκε λοιπόν κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και τον έστειλαν σπίτι του για να βρει μια δικαιολογία στη σύζυγο. Καμία κατηγορία αντίθετα δεν απαγγέλθηκε προς τη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: